Rosenborg fortsatte seiersrekken

Rosenborgs Mike Jensen satte 1-0 i eliteseriekampen i fotball mellom Rosenborg og Tromsø på Lerkendal Stadion. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix

Rosenborg vant 2-1 over Tromsø og tok sin tredje seier på rad i Eliteserien i fotball for menn lørdag.

Mike Jensen ga Rosenborg ledelsen etter 34 minutter. Lagene gikk av banen etter første omgang på stillingen 1-0 til RBK.

Tre minutter etter sidebytte scoret Rosenborg ved Erik Botheim. Runar Espejord reduserte for TIL fem minutter før slutt. Det var 22-åringens sjette seriemål for sesongen.

Rosenborgs Erlend Dahl Reitan og Mike Jensen fikk gult kort. For Tromsø fikk Simen Wangberg og Magnar Ødegaard gult kort.

Trond Ivar Døvle var dagens dommer. 15.384 tilskuere hadde tatt turen til Lerkendal stadion.

Rosenborg spiller neste kamp mot Ranheim 4. august, og Tromsø møter Haugesund dagen etter.