Framgangen fortsetter for Tiger Woods

Tiger Woods kan fortsatt. I helgen ble han nummer fire i The National-turneringen på PGA-touren. Foto: Nick Wass / AP / NTB scanpix
Tiger Woods kan fortsatt. I helgen ble han nummer fire i The National-turneringen på PGA-touren. Foto: Nick Wass / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Tiger Woods har spilt på seg mer selvtillit før British Open. Søndag gjorde han sin beste sisterunde siden 2012 da han tok 4.-plassen i The National-turneringen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Golfveteranen avsluttet helgens PGA-turnering i Potomac i Maryland med en 66-runde. Det er Woods' beste sisterunde siden han holdt seg til 63 slag i Kuala Lumpur for seks år siden.

Den tidligere verdenseneren endte til slutt elleve slag under par. Det ga ham en delt 4.-plass, som er det nest beste resultatet Woods har klart siden comebacket.

Han kunne ikke gjøre noe med Francesco Molinari, som vant suverent. Molinari slo toer Ryan Amour med hele åtte slag. Woods var ti slag bak italieneren.

– Jeg er glad for at jeg ga meg selv en sjanse. Det var fint å gjøre noen birdier, men det Francesco fikk til var bare helt fenomenalt, sa Woods.

Helgens turnering var hans 11. siden han kom tilbake etter en omfattende ryggoperasjon. Totalt står Woods med 79 seirer på PGA-touren og er bare tre bak Sam Sneads rekord, men han har ikke vunnet en turnering siden 2013.

Han har 14 majortitler, men den forrige kom helt tilbake i 2008. Woods har ikke gitt opp drømmen om å bryte titteltørken, og framgangen i 2018 lover godt for 42-åringen.

British Open, som er årets tredje majorturnering, starter på Carnoustie i skotske Angus om tre uker.