Hundrevis av Salah-fans møtte opp hjemme hos fotballstjernen

Mohamed Salah er fortsatt en populær mann hjemme i Egypt til tross for at han har sagt at han vil gi seg på landslaget. Foto: Efrem Lukatsky / AP / NTB scanpix
Mohamed Salah er fortsatt en populær mann hjemme i Egypt til tross for at han har sagt at han vil gi seg på landslaget. Foto: Efrem Lukatsky / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Liverpool-stjernen Mohamed Salah ble torsdag hyllet av flere hundre fans etter at hans Kairo-adresse ble lekket ut via Facebook.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den egyptiske stjernen virket ikke å ergre seg nevneverdig over at privatadressen hans hadde nådd fansen. Salah poserte på bilder med fansen og skrev autografer utenfor boligen sin i millionbyen Kairo.

Bildene med fansen dukket opp på sosiale medier, og ifølge avisen Al-Ahram fortsatte antallet frammøtte å stige utover kvelden. Politiet måtte til slutt gripe inn for å spre menneskemassen.

Egypt tapte alle sine tre kamper i fotball-VM. Salah scoret to av målene mot Russland og Saudi-Arabia. Han spilte derimot ikke åpningskampen mot Uruguay på grunn av skulderskaden han pådro seg under mesterligafinalen mot Real Madrid for over en måned siden.

Etter VM gikk det rykter om at Salah vil gi seg på landslaget etter at han skulle ha blitt forbannet da egyptiske myndigheter brukte hans navn som et politisk symbol før VM.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Istedenfor å beskylde Salah for manglende patriotisme støttet mange egyptere ham og kom med støtteerklæringer på sosiale medier. Fredag møtte mange av fansen opp på flyplassen i Kairo og hyllet 26-åringen da han reiste på ferie til Libanon med sin kone.

Han er ventet tilbake i Liverpool i løpet av de kommende ukene. Salah scoret mål i bøtter og spann for Merseyside-klubben forrige sesong, men VM ble en liten nedtur.