Valon Berisha skifter beite fra Salzburg til Lazio

Den tidligere norske landslagsspilleren Valon Berisha er på vei fra Salzburg til Lazio i italiensk serie A. Nå spiller han for Kosovos ferske landslag. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
Den tidligere norske landslagsspilleren Valon Berisha er på vei fra Salzburg til Lazio i italiensk serie A. Nå spiller han for Kosovos ferske landslag. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Kosovaren Valon Berisha er på vei til å bytte klubb fra RB Salzburg til den italienske serie A-klubben Lazio. VG melder at han er på medisinsk sjekk i klubben.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det er Sky Sports Italia som har lagt ut en video som viser at 25-åringen fra Egersund er på inn til Lazios klubblokaler. Der skal kan gjennomgå en medisinsk test hos den italienske storklubben.

Valon Berisha imponerte stort hos RB Salzburg forrige sesong hvor han scoret flere viktige mål da klubben tok seg til semifinalen i europaligaen.

Ifølge Sky Sport er klubbene blitt enige om en overgangssum på 71,5 millioner kroner (7,5 millioner euro).

Valon Berisha valgte, etter å ha spilt på aldersbestemte landslag og 20 A-landskamper for Norge, å spille for Kosovo da landet ble selvstendig nasjon. Den ett år yngre broren Veton har derimot fortsatt valgt å representere Norge.