Presset De Gea får fornyet VM-tillit

David de Gea i aksjon for Spania i VM-kampen mot Marokko. Tross kritikk beholder Manchester United-målvakten plassen sin i åttedelsfinalen mot Russland. Foto: Michael Sohn, AP / NTB scanpix
David de Gea i aksjon for Spania i VM-kampen mot Marokko. Tross kritikk beholder Manchester United-målvakten plassen sin i åttedelsfinalen mot Russland. Foto: Michael Sohn, AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Spanias trener Fernando Hierro bekrefter at David de Gea står i mål for Spania i søndagens åttedelsfinale mot Russland i fotball-VM.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det bekreftet Hierro på direkte spørsmål fra Radio Nacional.

De Gea har fått en solid dose kjeft etter de første gruppespillskampene. Kritikerne har ment at keeperkjempen ikke har vært i nærheten av sitt beste.

De Gea tabbet seg ut mot Sveits under oppkjøringen til mesterskapet, og han var heller ikke patent da han slapp inn ett av Cristiano Ronaldos tre mål i den første kampen i gruppespillet i VM.

– Keeperen har den mest utakknemlige jobben, men når du har sett ham spille både for Manchester United og Spania så vet du at han er en fantastisk keeper. Vi stoler helt på ham, sier Spanias midtbanemann Thiago Alcántara.