Zlatan i VM-rus: – Jeg kjører rundt med svenske flagg

Zlatan Ibrahimovic i aksjon for Los Angeles Galaxy. Han snakker nå positivt om Sverige etter de blågules gruppeseier i VM. Foto: Jae C. Hong / AP / NTB scanpix
Zlatan Ibrahimovic i aksjon for Los Angeles Galaxy. Han snakker nå positivt om Sverige etter de blågules gruppeseier i VM. Foto: Jae C. Hong / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Zlatan Ibrahimovic kommer med nye toner etter Sverige-suksessen i VM. – Jeg tror alle som møter svenskene nå vet at de får det tøft, sier stjernespissen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den siste tiden har Ibrahimovic hatt en rekke utspill som har irritert Sveriges landslagssjef Janne Andersson. Senest for noen dager siden mente 36-åringen at svenskene ville vært bedre om han fortatt hadde vært en del av landslaget.

Men de blågules knallsterke 3-0-seier over Mexico i siste gruppekamp har tydeligvis gjort inntrykk på Zlatan. Resultatet gjorde at svenskene vant gruppen foran latinamerikanerne, mens regjerende verdensmester Tyskland ble sendt hjem i skam.

– Jeg er glad for at jeg er svensk, og jeg kjører rundt omkring med svenske flagg. Jeg tok over verden, nå er det Sverige som tar over verden, sier Ibrahimovic til Aftonbladet.

Han var i Russland-VM på sponsoroppdrag, men er nå tilbake i USA og forbereder seg til Los Angeles Galaxys bortekamp mot San Jose Earthquakes lørdag. I møtet med Aftonbladet var han avslappet og i godt humør.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Jeg er ikke overrasket over Sveriges framganger. Jeg sa allerede før VM at de går langt og at de trolig vinner.

Sverige møter Sveits i åttedelsfinalen. Den spilles i St. Petersburg tirsdag.

– Lagene som møter Sverige skal få det tøft. Jeg tror alle vet det nå. Sverige har vist det, men jeg tror også at det blir en hard kamp. Det blir et europeisk sammenstøt, spår Zlatan Ibrahimovic, som la opp som svensk landslagsspiller etter 2016-EM.