Colombia-treneren «ekstremt bekymret» for Rodriguez

James Rodriguez' siste skade demper gleden etter at Colombia gikk videre til cupspillet i fotball-VM. Landslagssjef José Pékerman er bekymret.

Colombias største stjerne James Rodriguez måtte skuffet tusle av banen med skade etter bare en halvtime i torsdagens VM-kamp mot Senegal. Foto: Martin Meissner / AP / NTB scanpix
Colombias største stjerne James Rodriguez måtte skuffet tusle av banen med skade etter bare en halvtime i torsdagens VM-kamp mot Senegal. Foto: Martin Meissner / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Forrige VMs toppscorer måtte ut med en skade etter bare en halvtime i torsdagens 1-0-seier over Senegal. Med trepoengeren tok søramerikanerne seg videre til åttedelsfinale, der England venter i Moskva førstkommende tirsdag.

– Jeg er ekstremt bekymret. Det er en vanskelig situasjon for laget mitt, og det er ikke komfortabelt for oss. Han trente normalt fram til i dag, og på treningsfeltet trente han på frispark og straffer. Han var helt klar under treningene. Det var ingen tegn på skade, sa Pékerman.

– Akkurat nå vet jeg ikke hvordan han har det, la han til.

Rodriguez slet med leggen i opptakten til VM, og i åpningskampen mot Japan (0-1-tap) slapp han først til den siste halvtimen. I 3-0-seieren over Polen var han tilbake fra start og glitret. Da bidro han med to målgivende pasninger.