Batshuayi tok målfeiringstabben med godt humør

Michy Batshuayi viste stor evne til selvironi etter at hans mislykkede målfeiring ble en slager på sosiale medier torsdag. Foto: Hassan Ammar, AP / NTB scanpix
Michy Batshuayi viste stor evne til selvironi etter at hans mislykkede målfeiring ble en slager på sosiale medier torsdag. Foto: Hassan Ammar, AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Michy Batshuayi ville feire Adnan Januzajs vinnermål mot England med å feie ballen i nettet en gang til, men dummet seg ut og ertes nådeløst på sosiale medier.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det tar den belgiske stjernespissen med godt humør. Han la torsdag kveld ut både video og bilde av den pinlige episoden på Twitter og kommenterer det med store doser selvironi. «Hvorfor er jeg så dum?» og «Fortnite-feiringer er så overvurdert. Jeg måtte skape noe nytt» er blant meldingene.

Det så elegant ut da Januzaj vendte bort en motspiller og feide ballen i mål nesten i krysset. Mens de andre belgiske spillerne løp jublende etter målscoreren, plukket Batshuayi opp ballen og skulle knalle den i mål på halvspretten. I stedet traff den stolpen og spratt rett i ansiktet hans.

Innen kampen var over var det blitt en farsott på sosiale medier.

«Ahahha jeg visste jeg var f****d det øyeblikket jeg så varslene mine», tvitret Batshuayi i sin første reaksjon. Noen minutter senere la han ut videobildene av tabben med referansen til «Fortnite-feiringer». Det er en annen nettfarsott med innøvde feiringer inspirert av et videospill.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Deretter la Batshuayi ut et bilde tatt av en fotograf rett bak mål, der han har sluppet ballen og skal til å sparke den.

«Sekundet før jeg visste at jeg hadde f'*cked up», skriver Batshuayi som bildetekst.

Hen er egentlig Chelsea-spiller, men har det siste halvåret vært leid ut til Borussia Dortmund. I VM hadde han et innhopp på 22 minutter før han torsdag fikk starte i et reservepreget lag i gruppefinalen.