Tyskland setter gassen i bånn direkte

<p>Tysklands Marco Reus jubler med lagkamerat Thomas Mueller etter å ha skåret åpningsmålet mot Sverige. Foto: Thanassis Stavrakis/ AP</p>
Tysklands Marco Reus jubler med lagkamerat Thomas Mueller etter å ha skåret åpningsmålet mot Sverige. Foto: Thanassis Stavrakis/ AP

Tyskland skal vinne dagens kamp mot Sør-Korea og setter garantert full fart direkte.

Vi har lagt bak oss to herlige VM-dager med veldig mye dramatikk og svært spennende sluttminutter. I dag skal skjebnen til både Tyskland, Sverige, Mexico, Serbia, Sveits og Brasil besegles og det kommer til å bli svært mye dramatikk også i dag. Det er onsdag og det betyr også at det er tippekupong, merk at innleveringsfrist på denne allerede er kl15.55.

Sør-Korea - Tyskland - første målet scores før det er spilt 20 minutter - 2,15 (spillestopp kl 15.55)


Med null poeng på de to første kampene, er VM allerede over for Sør-Korea og dermed er det bare æren å spille for onsdag. Gjorde en svak åpningskamp mot Sverige og røk fortjent 0-1 da. Spillemessig var det en forbedret prestasjon mot Mexico uten at laget var i nærheten av å ta poeng, selv om det "kun" endte med 1-2 tap. Reduseringsmålet kom tre minutter på overtid.

Tyskland fikk seg en kalddusj i åpningskampen mot Mexico og røk 0-1 da. Det var spesielt første omgangen som ble avgjørende i den kampen, Tyskland hevet seg voldsomt etter pause og hadde nok fortjent poeng i den kampen. Likevel valgte manager Joachim Löw å gjøre en rekke endringer på sin startellever mot Sverige. Tyskland sleit også da i den første omgangen, men hadde et massivt press i andre omgang og fikk sitt fortjente seiersmål fem minutter på overtid.

Les også: Mexico knuser Sveriges VM-drøm

Forutsetningene for denne kampen er enkle, Tyskland må gå for seier og kjenner vi Tyskland rett blir det angrep fra første stund. Både i åpningskampen mot Mexico og mot Sverige har Tyskland åpnet meget aggressivt, uten å få uttelling. HUB-oddsene på dagens kamp er ikke veldig spennende, så vi må se etter andre spillobjekter.

At det kommer mål i denne kampen før det er spilt 20 minutter, er ikke noe dårlig tips og 2,15 i odds på at så skjer er fin odds og spilles.

Klikk her for å levere dette spillet

Tekstforfatter: Kurt Leirvaag

Redaksjonen i ABC Nyheter har ikke vært involvert i produksjonen av dette innholdet. Se våre retningslinjer for annonsørinnhold.