Nå må Messi og Argentina levere

<p>Det var mange triste hoder hos Argentina etter Kroatia-kampen, men det kan endres i dag. Foto: Pavel Golovkin/AP</p>
Det var mange triste hoder hos Argentina etter Kroatia-kampen, men det kan endres i dag. Foto: Pavel Golovkin/AP

Det blir ofte feil med Argentina og mesterskap. I dag har de sjansen til å rette opp i dette!

Tirsdag er det fire nye kamper i gruppespillets siste kamp. Det er gruppe C og gruppe D som skal ut i aksjon. I gruppe C er det Danmark mot Frankrike og Australia mot Peru. Mens i gruppe D er det Nigeria mot Argentina og Island mot Kroatia. I begge gruppene er det knyttet stor spenning til hvem som tar den viktige andreplassen. Her hjemme i Norge tar Mjøndalen i mot Nest-Sotra, og dette er i utgangspunktet et fint oppgjør.

Her kan du spille på liveoddsen

Dagens kamper:
16:00 Australia - Peru, gruppe C - NRK2
16:00 Danmark - Frankrike, gruppe C - NRK1
20:00 Island - Kroatia, gruppe D - TV2
20:00 Nigeria - Argentina, grupp D


Nigeria - Argentina - Pause U - 2,20 (Spillestopp 19:55)

Klikk her for å levere dette spillet

En uhyre viktig kamp venter oss i gruppe D. Vinner Argentina, og Kroatia ikke taper for Island er dem altså videre. Mens Nigeria kun trenger å vinne kampen for å gå videre. Det er og gode muligheter for at laget tar seg videre med uavgjort. Om ikke Island slår Kroatia.

Nigeria går inn til denne kampen med håp om et poeng. Før de skulle få en beskjed om at Island leder mot Kroatia er de veldig fornøyd med det ene poenget i denne kampen. Taper dem kampen er dem ute av dette mesterskapet.

Hva skal vi si om dette nigerianske laget da? De fikk kjørt seg mot Kroatia i den første kampen, og tapte 2-0. De var egentlig aldri i nærheten. Sist tok dem en 2-0-seier over Island, som hadde flere store sjanser og bommet straffe. Det var Leicester`s Ahmed Mousa som scoret begge målene mot Island. Mannen som har slitt voldsomt i sin tid hos Leicester, fikk fortjent en opptur. Til tross for at Nigeria vant, ble vi ikke veldig imponerte. Stoppestedet til Nigeria blir nok enten her i dag, eller i åttendelsfinalen.

Les også: Frankrike skal slå Hareide og Danmark.

Argentina har nok en gang vært en skygge av seg selv i dette mesterskapet. Det har vært rykter om dårlig stemning i garderoben, og vi har egentlig fått servert hele pakka. Er det i dag det skal snu for Messi og co? Vi tror det skal være gode muligheter for at Argentina vinner denne kampen, men det blir ingen enkel oppgave å bryte ned Nigeria, som kommer til å ligge svært kompakte defensivt. Vinner Argentina, og Kroatia holder nullen er dem faktisk videre, tro det eller ei.

Les også: Kan Island klare det utenkelige?

Den første kampen i gruppespillet endte 1-1 mot Island. Messi bommet straffe, og vi kan vel si de hadde fortent å vinne den kampen. Uansett, det var ingen stor oppvisning. Det ble mildt sagt ikke bedre mot Kroatia. Vi synes flere av de beste spillerne til Argentina virket energiløse, og viste svært lite innlevelse. Det ble 3-0 tap, og det var mer eller mindre fortjent. For dere som har et hjerte med Argentina begynner å bli vant til dette, men det kan snu, men da må samtlige spillere opp å prestere bedre.

Konklusjon: Som sagt, Nigeria er fornøyd så lenge det står 0-0 i denne kampen. Argentina må fremover, men det er ingen enkel oppgave å bryte ned dette nigerianske laget. Vi tror U til pause er et godt spill, og kjøper 2,20. Vi tror mest på at Argentina vinner kampen til slutt.

Klikk her for å levere dette spillet

Tekstforfatter: Petter Kristiansen

Redaksjonen i ABC Nyheter har ikke vært involvert i produksjonen av dette innholdet. Se våre retningslinjer for annonsørinnhold.