Håndballjentene med stor tropp til Martinique-samling

Stine Bredal Oftedal fronter en stor norsk tropp til samlingen på Martinique i juli. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
Stine Bredal Oftedal fronter en stor norsk tropp til samlingen på Martinique i juli. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Norges landslagssjef Thorir Hergeirsson har valgt å ta med seg 20 spillere til håndballjentenes sommersamling på Martinique i juli.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

VM-finalistene Norge og Frankrike reiser sammen på treningsleir til Martinique i Karibia. De to landslagene har samarbeidet svært tett siden Marit Breivik tok initiativet i sin periode som landslagssjef.

Treningssamlingen vil vare fra 8.- til 19. juli. Norge skal spille to kamper mot Frankrike i løpet av samlingen. Kampene spilles 14.- og 16. juli.

Blant spillerne som er tatt ut er Marta Tomac tilbake i landslagsvarmen etter korsbåndsskaden. Kommende sesongs ferske Györ-trio Stine Bredal Oftedal, Veronica Kristiansen og Kari Brattset er også med. Amanda Kurtovic og Nora Mørk, som har tatt korsbåndet, er blant dem som står over.

Følgende spillere er tatt ut:

Keepere: Silje Solberg (Issy Paris), Andrea Pedersen (Byåsen), Katrine Lunde (Vipers Kristiansand). Utespillere: Emilie Hegh Arntzen (Vipers Kristiansand), Veronica Kristiansen (Midtjylland), Stine Skogrand (Silkeborg), Vilde Mortensen Ingstad (Esbjerg), Stine Bredal Oftedal (Györ), Malin Aune (Vipers Kristiansand), Kari Brattset (Vipers Kristiansand), Tonje Enkerud (Storhamar), Silje Waade (Byåsen), Helene Gigstad Fauske (Midtjylland), Moa Högdahl (Byåsen), Vilde Ingeborg Johansen (Tertnes), Ingvild Bakkerud (Skrim Kongsberg), Sanna Solberg (Esbjerg), Thea Mørk (Larvik), Marta Tomac (Vipers Kristiansand), Marit Røsberg Jacobsen (Byåsen),

Jeanett Kristiansen (Vipers Kristiansand) og Tonje Haug Lerstad (Byåsen) er reserver og kan bli kalt inn på kort varsel.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden