Iranske fans forsøkte å holde Ronaldo og co. våken om natten

Cristiano Ronaldo og resten av det portugisiske landslaget ble forsøkt holdt våkne av iranske fans i natt. Foto: AP Photo/Francisco Seco / NTB scanpix.
Cristiano Ronaldo og resten av det portugisiske landslaget ble forsøkt holdt våkne av iranske fans i natt. Foto: AP Photo/Francisco Seco / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix

Iranske supportere brukte store deler av natten utenfor Portugals spillerhotell for å forstyrre portugiserne mens de sov i forkant av skjebnekampen i VM.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Iran og Portugal møtes i gruppe B mandag. Dersom Iran vinner går laget videre til en historisk åttedelsfinale i VM på bekostning av Cristiano Ronaldo og hans lagkamerater.

Natt til mandag skal flere iranske supportere har møtt opp utenfor spillerhotellet til Portugal. Der skal de ha laget høye lyder for å hindre portugiserne i å få sove.

Ronaldo ble filmet av den portugisiske TV-stasjonen RTP mens han sto ved hotellvinduet og gestikulerte til de iranske supporterne i håp om å få dem til å senke lydnivået.

Iran kan kun avansere til gruppespillet om de slår den regjerende EM-mesteren mandag. Portugal klarer seg med uavgjort, men kan toppe gruppen foran Spania om laget slår Iran.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært