Selfiekongen Klæbo dropper ikke fansen

Johannes Høsflot Klæbo var en populær mann under Kulåssprinten i Sarpsborg. Her med nok en selfie. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Johannes Høsflot Klæbo var en populær mann under Kulåssprinten i Sarpsborg. Her med nok en selfie. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Johannes Høsflot Klæbo prioriterer fansen. Det er helt uaktuelt å skuffe dem.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Det er viktig for meg å bidra. Det minste man kan gjøre er å ta noen bilder og slikt. Hvis det gir noe tilbake, er det viktig. Jeg prøver så godt jeg kan. Det kan bli en kaldstart (ingen oppvarming) noen ganger, men det får man tåle når man er her for å lage show, sa Johannes Høsflot Klæbo til NTB etter Kirkebakken Grand Prix i Hamar forrige uke.

Der var han tålmodigheten selv med selfier og autografer både før og etter konkurransene.

– Han er veldig flink på det. Han relaterer det til den tiden da han selv så opp til noen. Han ser alle. I Drammen sist vinter sto han halvannen time og tok selfier og alt annet, sier trener og bestefar Kåre Høsflot til NTB.

– Dette må jo styres litt, men jeg er klar på at man har et ansvar for å stille opp. Johannes ser alle. Det er jo ikke alle som er like frampå, men han ser dem som er i bakgrunnen også.