Mbappé reddet uavgjort for Frankrike

Kylian Mbappé sikret 1-1 for Frankrike i VM-oppkjøringskampen mot USA lørdag. Foto: AP Photo/Claude Paris / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Paris Saint-Germain-juvelen Kylian Mbappé utlignet tolv minutter før slutt og berget 1-1 for Frankrike i VM-generalprøven mot USA lørdag.

Det stjernetunge franske mannskapet til Didier Deschamps så lenge ut til å lide et tungt nederlag i den siste oppkjøringskampen til sommerens fotball-VM i Russland.

Julian Green, til daglig proff i tyske Greuther Fürth, sendte USA i ledelsen minuttet før pause i Lyon. Den scoringen kunne fort ha avgjort kampen.

Etter 78 minutters spill var imidlertid Mbappé våkent framme på et innlegg fra innbytter Benjamin Pavard og satte inn utligningen for Frankrike.

Det franske laget leverte likevel ingen imponerende generalprøve.

Etter en snau time ble både vertenes Olivier Giroud og USAs Matt Miazga byttet ut etter en kraftig hodesmell. De dunket i hverandre etter en corner, og begge to blødde kraftig.

I VM skal Frankrike møte Danmark, Australia og Peru i gruppespillet. USA klarte ikke å kvalifisere seg til mesterskapet.