Ingebrigtsen nummer fire: – Skulle gjerne vært lenger framme

Filip Ingebrigtsen (nummer tre fra høyre) ble nummer fire på Drømmemila under Bislett Games. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Filip Ingebrigtsen (nummer tre fra høyre) ble nummer fire på Drømmemila under Bislett Games. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Filip Ingebrigtsen løp inn til fjerdeplass på Drømmemila under Bislett Games, og erkjente i etterkant at han i øyeblikket ikke er bedre enn resultatet tilsier.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Jeg skulle gjerne vært lenger framme, men akkurat nå er jeg der jeg er. Da får man ta det man får, og jeg føler jeg fikk ut det jeg var god for i dag, sa Ingebrigtsen til NTB etter løpet på hjemmebane.

Han løp på 3.57,97, mens Elijah Motonei Manangoi fra Kenya vant drømmemila med tiden 3.56,96 foran Sadik Mikhou fra Bahrain.

Storebror Henrik Ingebrigtsen løp inn til sesongbeste på 3.58,46. Det holdt til sjetteplass, og begge brødrene ble stående igjen lenge etter at løpet var over for å skrive autografer og ta «selfies» med hjemmepublikummet.

– Rått

Bislett stadion var nærmest fullsatt da de to var med på å avslutte Bislett Games 2018.

– Det var helt rått å gå utpå her. Folk er så engasjerte og med at det nesten er helt merkelig. Det er sykt kult å være med, sa Filip Ingebrigtsen mens han signerte autograf på autograf for unge og håpefulle som ble igjen lenge etter at siste løper var i mål.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Det er veldig kult at de gidder å vente. Det er mange som vil ha, og vi må stille opp.

Tregt heat

Pappa Gjert Ingebrigtsen var godt fornøyd med både Henrik og Filip til tross for at det ikke ble topplassering på noen av de to.

– Løpet gikk fryktelig seint og ingen ville gjøre en jobb, så tiden ble veldig dårlig. Jeg er glad for at Filip ser ut til å ha kommet seg ut av den lille skaden, og at Henrik er med såpass bra såpass tidlig. Det lover veldig godt med tanke på det som skal skje senere i sesongen, sa han og føyde seg inn i rekken av involverte personer som frydet seg i nydelig sommervær i Oslo.

– Det har vært en fantastisk dag og et fantastisk publikum. Bislett er alltid en stor dag for oss, og det gir alltid en ekstra nerve når du skal være på hjemmebane.