Meny

Pedersen har ingen problemer med å takle Usain Bolt

Den pensjonerte stjernesprinteren Usain Bolt (bildet) trener sammen med eliteserielaget Strømsgodset. Strømsgodsets Marcus Pedersen sier han ikke vil ha noen problemer med å takle friidrettsstjernen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Strømsgodset-spiss Marcus Pedersen synes det er stas at verdensstjernen Usain Bolt skal trene med laget. Han går gjerne hardt til mot verdens raskeste mann.

– Jeg er ikke forsiktig. Er du med på trening, så er du med på trening, sier Pedersen til NTB om hvordan det eventuelt blir å takle Usain Bolt.

Strømsgodset-spissen sier han ikke tenker på at det er friidrettsstjernen med åtte OL-gull og elleve VM-triumfer han spiller mot på trening den neste uken.

Bolt skal trene sammen med drammenserne før han 10. juni skal spille veldedighetskamp på Old Trafford i Manchester. Målet er å komme i toppform til den kampen, slik at han får vist fram fotballferdighetene sine for et størst mulig publikum.

Ikke toppfart

På onsdagens trening fikk ikke Pedersen testet toppfarten mot Bolt, men han legger til at økta, som nettopp var ferdig, var av den rolige sorten. 27-åringen sier han regner med at det blir høyere tempo utover uken.

– Det er et par som har sagt at de vil utfordre meg (til løpsduell). La oss se hvordan det går utover uken, sa Bolt etter tirsdagens første treningsøkt.

Pedersen sier til NTB at han ikke var en av dem som hadde utfordret eks-sprinteren. Men han la ikke skjul på at han kunne tenke seg å teste farten mot «Lightning Bolt».

– Jeg har ikke spurt om å teste, men vi får jo fikset det i løpet av uka, sa Pedersen med et stort smil.

– Han er en stor stjerne

Etter den første treningsøkta med Strømsgodset sier Pedersen at jamaicaneren må få litt tid på seg før han kan si noe om sprintstjernens nivå.

– Det var en ganske rolig økt i dag, og jeg tror han tok det ganske rolig også. Vi får gi ham et par dager til før vi konkluderer hvordan han er i fotball. Men å ha ham som rask partner på topp hadde ikke vært ille, sa Pedersen, som la til at han synes det er stas at den pensjonerte sprinteren skal trene med Strømsgodset.

– Selvfølgelig. Det er stort, han er en stor stjerne. Han virket veldig avslappet og kul. Det blir ikke noe problem å ha ham her, sa Godset-stjernen om verdensstjernen.

(©NTB)

Populært