Meny

Karius fikk tilbud fra nivå tre-klubb i Italia

Liverpool-målvakten Loris Karius ble den store syndebukken da Real Madrid slo med 3-1 i mesterligafinalen. Foto: Darko Vojinovic / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Keeper Loris Karius' framtid i Liverpool kan være høyst usikker etter fadesene i mesterligafinalen. Nå har italienske Rimini på nivå tre et tilbud til ham.

Rimini, som nylig rykket opp til Lega Pro, har tilbudt den 24 år gamle tyskeren en ettårskontrakt.

Karius gjorde to store tabber da Real Madrid slo Liverpool med 3-1 i lørdagens mesterligafinale i Kiev. For å gi den tyske målvakten selvtilliten tilbake, ønsker Rimini ham mer enn velkommen til ett år i Italia.

I et åpent brev gjengitt på klubbens hjemmeside inviterer klubbpresident Giorgio Grassi ham et besøk til feriebyen på Italias adriaterhavskyst med muligheter om en leieavtale.

– Den 22. juni blir Loris Karius 25 år. Jeg vil gjerne være vertskap for den tyske målvakten i noen få dager i Rimini. En by som tidligere har vært mye besøkt av hans landsmenn. Jeg vil gjerne hjelpe Loris til å bli et fantastisk eksempel for alle innen fotballen og ellers i livet – å vise at man kan falle og komme tilbake på beina.

– Jeg vil gjerne tilby ham en gave på hans fødselsdag. En ett år lang avtale med Rimini, den ideelle klubb å få fornyet selvtillit og ro i, skriver Grassi.

Populært