Ramos unngår straff etter Karius-duell

Real Madrid-kaptein Sergio Ramos vant sin tredje strake mesterligatittel lørdag. Foto: Jefrem Lukatskij / AP / NTB scanpix
Real Madrid-kaptein Sergio Ramos vant sin tredje strake mesterligatittel lørdag. Foto: Jefrem Lukatskij / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Real Madrid-kaptein Sergio Ramos blir beskyldt for å ha satt albuen i Liverpool-keeper Loris Karius med overlegg. UEFA har bestemt seg for å la saken ligge.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var i lørdagens mesterligafinale, som Real Madrid vant 3-1, at den mye omtalte episoden skjedde. Ramos jaktet et innlegg fra venstre i Liverpool-feltet, fikk en dytt i ryggen av Virgil van Dijk og traff Karius i ansiktet med albuen.

Flere fotballeksperter og synsere mener at spanjolens albuetreff skjedde med overlegg. Kort tid etter hendelsen gjorde Karius tabben som sørget for Real Madrids 1-0-mål.

Oversikt: Slik spilles fotball-VM i Russland

Det europeiske fotballforbundet (UEFA) skriver i en pressemelding at hendelsen ikke kvalifiserer for en etterforskning av om dommerne gjorde en feilvurdering. Det er heller ikke kommet inn protester i etterkant av hendelsen, opplyser forbundet.

Ramos rakk i løpet av kampen å gjøre seg svært upopulær blant Liverpool- og Egypt-fans. Samme mann var røff i duellen der stjernespilleren Mohamed Salah ble skadd tidligere i kampen.

Samleside: Her finner du alle sakene om fotball-VM