Meny

Hareide-optimisme etter Bendtner-undersøkelser

Nicklas Bendtner kjemper mot klokka for å bli klar til VM. Foto: NTB scanpix
Nicklas Bendtner kjemper fortsatt mot klokka for å rekke et eventuelt VM, men mandagens undersøkelse ga dansken større forhåpninger om spill i Russland.

Rosenborg-spilleren forlot banen mot Brann med en skade i lysken søndag kveld. Mandag ble han skannet, og resultatet fra undersøkelsen gledet Danmark-trener Åge Hareide.

– Resultatet fra skanningen var mer positivt enn vi hadde turt å håpe på. Det ser ganske fornuftig ut, sier Hareide og forklarer at Bendtner har pådratt seg en lyskestrekk.

– Han har nok en strekk, men den er ikke av en slik grad at vi kan konstatere at det er slutt allerede nå. Vi kan gi ham en mulighet for opptrening, sier den norske landslagssjefen.

Oversikt:  Slik spilles fotball-VM i Russland

Til tross for at mandagens undersøkelser ga positive svar, er Bendtner neppe med når det danske landslaget møter Sverige i en treningskamp lørdag.

– Hvis man har en strekk i lysken, så kan det ta litt tid, men det var ikke noe foruroligende ved resultatene, sier Hareide.

Samleside:  Her finner du alle sakene om fotball-VM

Treningskampen mot Sverige kommer to dager før Hareide skal kutte sin 27 manns store tropp til de 23 som skal til VM i Russland i juni.

– Vi får nok ikke sett ham i kamp, og det er ergerlig, for det er der man får de ordentlige svarene. Vi får se om vi får ham på trening før kampen mot Sverige. Det er ikke sikkert at vi får det, men bildene viste at man hvert fall ikke allerede nå kan si at det ikke kan gå. Det er jeg veldig glad for, konkluderer Hareide.

Aktuelt:  Hareides kritikk preller av på Frankrike-sjefen

Populært