Stanley Cup-finalen åpnet med et brak

Vegas Golden Knights og William Karlsson gjør 4-4 i den første Stanley Cup-finalen. Foto: John Locher / AP / NTB scanpix.
Vegas Golden Knights og William Karlsson gjør 4-4 i den første Stanley Cup-finalen. Foto: John Locher / AP / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

I et festfyrverkeri av en hockeykamp var det Vegas Golden Knights som best i gang da Washington Capitals ble slått 6-4 i den første av sju mulige NHL-finaler.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Hjemme i Las Vegas var det Vegas Golden Knights som til slutt vant etter at lagene hadde byttet på ledelsen.

Stanley Cup-finalen spilles best av sju kamper, og det kan bety at det er lenge igjen før det faller noen endelig avgjørelse. Første lag med firer seirer kan løfte pokalen som beviset på at de er vinnere.

Svensken William Karlsen scoret ett av målene da Vegas Golden Knights gjorde tre på rad i slutten av kampen.

De tre målene ble avgjørende.

Tsjekkeren Tomas Nosek ble kampens helt siden han gjorde både 5-4 og 6-4 til hjemmelaget.

Svensken Karlsson ble NHLs tredje beste målscorer med 43 fulltreffere i grunnspillet og har hatt en fantastisk sesong på isen.

- Det var deilig å vinne til slutt. Det var en vill kamp, sa Karlsson etter sin sjuende scoring i sluttspillet.

Ingen lag i NHL-historien har gjort suksess så fort som Vegas Golden Knights. De kan bli Stanley Cup-vinnere i sin første sesong.

Temperaturmåleren viste 33 varmegrader i ørkenen da den første finalekampen tok til. Det er litt av hockeyeventyr som er i ferd med å utvikle seg i Las Vegas.