Meny

Salahs VM skal reddes i Spania

Liverpools Mohamed Salah skal få behandling for skulderskaden i Spania. Foto: AP Photo/Pavel Golovkin/NTB scanpix. Foto: NTB scanpix
Liverpools egyptiske stjernespiller Mohamed Salah reiser til Spania for å få behandling for sin skulderskade etter mesterligafinalen. Håpet er å rekke VM.

Det egyptiske fotballforbundet opplyser at Salah har reist til Spania for behandling, slik at sjansen for å rekke VM skal bli større.

– Jeg er sikker på at jeg kommer til å være i Russland og gjøre alle stolte. Deres kjærlighet og støtte vil gi meg styrken jeg trenger, skrev Salah på Twitter søndag.

25-åringen, som denne sesongen har scoret 44 mål for Liverpool, ble skadd i lørdagens mesterligafinale mot Real Madrid (1-3) i en duell med Sergio Ramos. Real Madrid-forsvareren låste armen til Liverpools superstjerne, som falt forkjært og måtte forlate banen i tårer etter kun en halv times spill.

Samleside: Her finner du alle sakene om fotball-VM

Undersøkelser skal ha vist at Salah har pådratt seg en skulderskade som kan holde ham ute av spill i rundt tre uker, uten at det er bekreftet. Men stjernespilleren kjemper utvilsomt en kamp mot klokka for å rekke mesterskapet i Russland. Egypt spiller første VM-kamp 15. juni mot Uruguay.

Egypteren er en enorm stjerne i hjemlandet og skal bære laget på sine skuldre i det som er Egypts første VM på 28 år.

Egypt møter også vertsnasjonen Russland (19. juni) og Saudi-Arabia (25. juni) i gruppespillet.

Oversikt: Slik spilles fotball-VM i Russland

Populært