Zürich nektet Young Boys dobbelttriumf

Zürich slo den suverene seriemesteren Young Boys 2-1 i den sveitsiske cupfinalen i fotball søndag og nektet laget fra Bern dobbelttriumf.

På egen stadion måtte Young Boys se seg slått selv om Zürich avsluttet kampen med ti mann etter at innbytter Sangone Sarr ble utvist midt i annen omgang.

Zürich gikk respektløst til verket, og Michael Frey ga laget en tidlig ledelse. Det sto fortsatt 1-0 da Sarr fikk sitt annet gule kort og ble sendt av banen.

Da regnet de fleste med at det var et tidsspørsmål før Young Boys fikk utligningen, men i stedet doblet Antonio Marchesano ledelsen med en flott soloprestasjon i det 75. minutt.

Young Boys fikk omsider sin scoring ved Miralem Sulejmani ti minutter før full tid, men noen utligning kom aldri.