Meny

Midtjylland har signert Sviatchenko for fire år

Den danske seriemesteren Midtjylland har kjøpt forsvarsspilleren Erik Sviatchenko fra Celtic og gitt ham en fireårskontrakt.

26-åringen spilte vårsesongen for Midtjylland på en leieavtale, men det var meningen at han skulle tilbake til Glasgow i sommer. Han fikk blomster og avskjedstale etter at seriegullet ble sikret nylig, men nå er det klart at han fortsetter i klubben.

– Eriks rolle for oss i vår kan ikke overvurderer. Han kjenner vårt DNA og har det selv under huden. Han både kan og vil gi det videre til klubbens yngre spillere, sier sportsdirektør Svend Graversen.

Sviatchenko ble hentet til Celtic fra nettopp Midtjylland i 2016, men fikk begrenset spilletid i Skottland. Kristoffer Ajers meget sterke spill i Celtic-drakt har sannsynligvis bidratt til at klubben valgte å la dansken gå.

Sviatchenko har fem landskamper for Danmark, den forrige for to år siden.

(©NTB)

Populært