Martinsens IceHogs med første semifinaleseier i AHL

Andreas Martinsen og Rockford IceHogs vant nattens semifinaleoppgjør mot Texas Stars. Men laget må vinne de tre neste for å ta seg til AHL-finalen. Arkivfoto: Berit Roald / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Andreas Martinsen og Rockford IceHogs vant nattens semifinaleoppgjør mot Texas Stars. Men laget må vinne de tre neste for å ta seg til AHL-finalen i ishockey.

3-2-seieren på overtid gjør at det står 3-1 til Texas Stars i best av sju-serien.

Svenske Victor Ejdsell scoret kampens første mål drøyt seks minutter ut i første periode. Ti minutter senere utlignet Travis Morin for Stars, og i midtperioden sørget Matt Mangene for Stars-ledelse. Det gikk mot den fjerde strake seieren for Texas-laget, men Luke Johnson sørget for overtid i den tredje perioden. Halvveis ut i forlengningen var Ejdsell på plass igjen og gjorde at IceHogs' håp om finalespill ikke er ute.

Martinsen var ikke involvert i noen av scoringene fredag. Nordmannen hadde ett skudd på mål og måtte i utvisningsboksen én gang.

IceHogs gikk ubeseiret gjennom AHL-sluttspillet før semifinalen, men mot Texas Stars ble det bråstopp og tre strake tap før nattens seier.