Meny

Beckhams MLS-klubb nærmer seg et navn

David Beckham jobber videre med etableringen av sin egen fotballklubb. Foto: Gareth Fuller / AP
David Beckhams drøm om å starte en fotballklubb i USA rykker stadig nærmere. Nå skal det være søkt om navn.

Det meldte Florida-avisen Miami Herald onsdag.

Avisen skal ha gjort søk i postjournalene til etaten som styrer amerikanske patent- og varemerkesøknader. Der skal det ha dukket opp et dokument datert 17. mai, der et selskap som kaller seg Miami Freedom LLC søker om å få beskyttet navnene Miami Freedom Football Club, Miami Freedom United, Miami Freedom FC and Miami Freedom.

Varene og tjenestene som er listet opp i varemerkesøknaden er blant annet «fotballarrangementer på et stadion», plakater, fotballkort, klistremerker og mediaguider relatert til en «profesjonell klubb».

David Beckham fikk i januar grønt lyst til å starte en Major League Soccer-klubb i Miami. Planene ble lansert allerede i 2014.

Det er ventet at klubben først vil være operativ i 2020.

Populært