- Dette er den letteste finalen for Real Madrid noensinne

<p>Foto: AP Photo/Alberto Saiz / NTB scanpix. (NTB scanpix)</p>
Foto: AP Photo/Alberto Saiz / NTB scanpix. (NTB scanpix)

Spanske journalister er ikke i tvil om hvilket lag som kommer til å vinne Champions League-finalen.

Lørdag 26.mai vil Liverpool og Real Madrid møtes til finale i Champions League i Kiev. Lagene som har vært i 22 finaler tilsammen braker sammen klokken 20:45 norsk tid.

Real Madrid - Liverpool H 2,10 (spillestopp kl 20:40)

NSC Olimpiyskiy Stadium kjenner du kanskje igjen fra EM i 2012, og vil ha rundt 70 000 tilskuere på kampen.

På veien til finalen har Liverpool tapt en kamp, i semifinalen mot Roma borte. Liverpool vant også sin innledende gruppe. Real Madrid har to tap. I gruppespillet mot Tottenham, og hjemme mot Juventus. Laget kom på andreplass i sin kvalifiseringsgruppe.

Det skremmer likevel ikke spanske journalister. Bleacher Report har snakket med Diego Torres, journalist i El Pais, som er klar:

- Laget har aldri vært så rolig og selvsikre foran en finale som nå. Finalen er den letteste finalen de har hatt foran seg noensinne, sier han.

Han fortsetter:

- Liverpool er ikke ett av de 10 beste lagene i Europa. Backene deres er kanskje sterke og raske, men de signerte ikke for topplag som Manchester City, Manchester United eller Chelsea fordi de ikke er gode nok for de lagene.

Norsk Tipping har satt odds på kampen, og er enige i at Real Madrid er favoritter. Tror du Real Madrid vinner ved fulltid er oddsen 2.10, mens oddsen på Liverpool er 2.95.

Tekstforfatter: Kurt Rune Leirvåg

Redaksjonen i ABC Nyheter har ikke vært involvert i produksjonen av dette innholdet. Se våre retningslinjer for annonsørinnhold.