Meny

Kane tror på VM-gull til England

Harry Kane (t.v.) og Danny Welbeck på tirsdagens England-trening. Foto: David Davies/PA via AP/NTB scanpix Foto: NTB scanpix
England-kaptein Harry Kane mener han og lagkameratene bør sikte høyt i sommerens fotball-VM i Russland. – Vi kan gå hele veien, sier Tottenham-spissen.

Tirsdag bekreftet landslagssjef Gareth Southgate at Spurs-stjernen Kane (24) blir England-kaptein i Russland. Southgate mener Kane har «ekstraordinære lederegenskaper».

Goalgetteren scoret 41 mål i alle turneringer for Spurs i 2017/2018. Nå jakter han mer nettsus i Russland. Og ambisjonene er det ingenting i veien med.

– Jeg tror vi kan vinne VM – det kan alle som er med. Jeg kan ikke sitte her og si at vi ikke kommer til å vinne, for jeg mener vi kan klare det, sier Kane, ifølge BBC.

– Jeg er en vinner, det er bare sånn mentaliteten min er. Det samme gjelder de andre spillerne i troppen. Det (VM-gull) er verdt å kjempe for. Jeg er sikker på at vi alle har hatt en drøm om å løfte VM-trofeet. Dette er en mulighet for oss, legger han til.

Oversikt:  Slik spilles fotball-VM i Russland

Kane understreker at favorittstempelet ligger på andre nasjoner.

– Vi er ikke favoritt til å vinne, men se for eksempel på denne sesongen. Ingen hadde trodd at Liverpool skulle nå mesterligafinalen. Vi har et ungt lag, men å være ung er ingen unnskyldning. Det kan tvert imot være en bra ting. Jeg tror vi kan vinne, og det kommer vi til å prøve på. Alt annet vil ikke være godt nok. Det er umulig å la være å drømme. VM er den største turneringen som finnes, sier Spurs-spissen.

England er i gruppe G med Belgia, Panama og Tunisia.

Aktuelt:  Icardi vraket fra stjernespekket Argentina-tropp

Populært