Meny

Håndball: Elverum ble sluttspillmester for sjuende gang på rad

Elverums trener Michael Apelgren ledet klubben til nok en sluttspillseier. Arkivfoto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Elverum slo ØIF Arendal hele 35-24 og ble dermed sluttspillmester i håndball for menn for sjuende gang på rad.

Elverum vant 25-20 i den første kampen i Terningen Arena, men tapte så 29-33 på bortebane.

Da måtte det en tredje kamp til for å kåre en mester, og i den kampen var Elverum best fra start til mål.

Elverumsingene ledet 16-12 til pause og virket å ha god kontroll. På stillingen 14-12 måtte førstekeeper Morten Nergaard ut med skade, men det gjorde ingenting, for inn kom juniorlandslagskeeper Emil Kheri Imsgard. 20-åringen holdt tett ut 1. omgang. Han fikk også fortsette ut nesten hele 2. omgang og fulgte opp med godt spill også da, selv om han måtte slippe noen baller forbi seg.

Elverum-trener Mikael Apelgren kunne slippe jubelen løs etter en komfortabel og avgjørende finalekamp, mens ØIF Arendal-trener Marinko Kurtovic måtte konstatere at det ikke holdt helt inn denne gangen.

Populært