Meny

LeBron i særklasse da Cavaliers utlignet Celtics' ledelse

LeBron James var nok en gang i en egen klasse da Cleveland Cavaliers vant. Foto: AP Photo/Tony Dejak / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix
LeBron James var i en helt egen klasse da hans Cleveland Cavaliers beseiret Boston Celtics 111-102 i NBA-semifinaleserien natt til tirsdag.

Det betyr at det nå står 2-2 sammenlagt etter at Celtics-laget vant de to første kampene.

LeBron James var virkelig på jobb natt til tirsdag, og noterte seg for 44 poeng. Det er sjette gang i årets sluttspill at 33-åringen får 40 poeng eller mer i et oppgjør, noe ingen har klart siden Allen Iverson gjorde det i 2011.

– Jeg har lagt virkelig mye arbeid i dette, sa James til ESPN etter seieren.

Nå går turen tilbake til Boston hvor femte semifinalekamp spilles natt til torsdag. Celtics er fortsatt ubeseiret på hjemmebane i sluttspillet.

– Det er ingen kjærlighet der hvis man ikke har på en grønn drakt. De spiller med ekstremt stor selvtillit. Hvis vi spiller som vi har gjort i kamp tre og fire, tror jeg vi har en god sjanse, sa James om oppgjøret på fremmed parkett.

Sjette kamp mellom de to lagene spilles igjen i Cleveland, mens Boston Celtics har fordelen av hjemmebane i en potensielt avgjørende sjuende kamp.

Vinneren av semifinaleserien mellom de to lagene møter enten regjerende mester Golden State Warriors eller Houston Rockets i finalen.

Populært