Kovac i tårer da Eintracht sjokkerte Bayern München og sikret cupgullet

Ante Rebic scoret begge målene da Eintracht Frankfurt sikret tysk cupgull etter å ha slått Bayern München 2-1. Foto: AP Photo/Michael Sohn / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix

Niko Kovac, påtroppende Bayern München-trener, avsluttet trenerkarrieren i Eintracht Frankfurt med å sikre tysk cupgull etter 3-1 mot sin kommende arbeidsgiver.

Kovac tar over suverene Bayern München fra neste sesong, men spente bein på sin nye arbeidsgiver lørdag da hans Eintracht Frankfurt sjokkerte med å slå München-laget 3-1 i en finale som tok fullstendig fyr på overtid.

Da kom følelsene for Kovac, og den kroatiske manageren var fullstendig oppløst i tårer etter kampslutt.

Bayern München sikret et suverent Bundesliga-gull, mens Eintracht Frankfurt endte på 8.-plass, 35 poeng bak lørdagens motstander.

Rebic x2

Laget tok imidlertid ledelsen i cupfinalen da Ante Rebic satte inn 1-0 allerede etter 11 minutter i Berlin.

Ledelsen sto seg til pause, men Robert Lewandowski utlignet til 1-1 etter 55 minutter og da trodde de fleste at forhåndsfavoritten skulle ta dette i havn.

Kovacs lag holdt imidlertid unna etter 1-1-scoringen, og åtte minutter før slutt satte Rebic sitt andre for kampen da han satte inn 2-1.

Sluttdrama

Bayern-laget presset på for en utligning, og fire minutter på overtid startet dramaet.

En corner endte til slutt i føttene på Javi Martínez som ble sparket ned av Kevin-Prince Boateng.

Dommer Felix Zwayer lente seg på Video Assistant Referee (VAR) i situasjonen, men han kolleger i videobussen mente det var opp til kamplederen å ta avgjørelsen.

Zwayer tok dermed turen ut på sidelinjen for å se situasjonen på video, men valgte å la hendelsen passere.

Det hele endte i nytt hjørnespark for Bayern München, som flyttet fram keeper Sven Ulreich. Hjørnesparket ble imidlertid klarert på første stolpe, og Eintracht-spiller Mijar Gacinovic snappet ballen, stormet over hele banen og trillet ballen i det åpne målet til elleville scener blant Eintracht-fansen.

Cupgullet er Eintrachts første siden 1988.