Reiten ble matchvinner for LSK

Trener Monica Knudsen måtte se Vålerenga-laget sitt tape 0-3 mot Sandviken lørdag. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Guro Reiten ble kampens eneste målscorer da hun ordnet en sen 1-0-seier til serieleder LSK over Arna-Bjørnar i kvinnenes eliteserie lørdag.

LSK var på vei mot sesongens første poengtap før Reiten dukket opp. Den norske landslagsspilleren har rukket å score elleve mål allerede denne sesongen etter lørdagens åttende serierunde.

1-0-seieren mot Arna-Bjørnar var også LSKs åttende strake. Det skiller seks poeng ned til tabelltoer Sandviken. Arna-Bjørnar er nummer fire på tabellen.

Sandviken startet eliteseriesesong med 0-1-tap mot Kolbotn og hele 0-6 mot LSK, men etter det har pilen gått i riktig retning for bergenserne.

Sandviken fortsatte seiersrekken

Lørdag innkasserte tabelltoeren sin sjette strake seier med 3-0 mot Vålerenga.

Oslo-laget har hentet flere sterke navn før denne sesongen, deriblant landslagsspiller Isabell Herlovsen, men spissen måtte i likhet med sine lagvenninner gå målløs av banen.

Grunnlaget for hjemmeseieren ble lagt i første omgang. Camilla Ervik sendte Sandviken i ledelsen etter elleve minutter, før Marije Brummel og Ajara Nchout Njoya scoret to mål fra 41. minutt og ut første omgang.

Etter en målløs andre omgang kunne Sandviken feire seier.

Stabæk med storseier

Vålerenga befinner seg på femteplass på tabellen med ti poeng, åtte mindre enn lørdagens motstander.

Klepp innehar tredjeplassen på tabellen etter 2-1-seier mot Røa lørdag. Tameka Butt og Gry Tofte Ims scoret for Klepp, før Synne Sofie Christiansen reduserte fra straffemerket.

Avaldsnes tok en kjærkommen seier med 2-0 mot Trondheims-Ørn. Gaelle Deborah Enganamouit scoret begge målene.

Stabæk gjorde på sin side kort prosess mot nyopprykkede Lyn. Andrea Wilmann scoret hattrick, mens Melissa Bjånesøy og Synne Jensen også kom på scoringslista i 5-0-seieren på Nadderud.