Meny

Winks forlenget med Tottenham

Tottenhams midtbanespiller Harry Winks har skrevet under en ny femårskontrakt med de liljehvite fra Nord-London.

Det opplyste Tottenham torsdag. Winks spilte 25 kamper denne sesongen, men kun tre av dem kom etter nyttår. De siste månedene har han vært plaget av en ankelskade. Det kostet ham en sjanse til å ta seg inn i den engelske VM-troppen.

Winks skal snart gjennom en operasjon for å bli kvitt problemene. Spurs regner med at han er tilbake til sesongoppkjøringen.

– Jeg er glad for å ha skrevet under en ny kontrakt. Det har vært en blandet sesong for min del. Blant høydepunktene var å spille på Santiago Bernabéu (Real Madrids hjemmebane), men det har også vært noen nedturer, sier Winks.

Også den amerikanske landslagsspilleren Cameron Carter-Vickers har forlenget med Tottenham. 20-åringen har undertegnet en avtale som strekker seg til 2021.

(©NTB)

Populært