Meny

Godset-keeper: – Vi fortjener å ligge der vi ligger

Espen Bugge Pettersen (t.h.) fortviler over Strømsgodsets form. Her mot Molde 16. mai. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Strømsgodsets svake form fortsatte med 0-2-tapet mot Molde 16. mai. Nå er drammenserne på 12.-plass. – Fortjent, sier Strømsgodset-keeper Espen Bugge Pettersen.

Strømsgodset og trener Tor Ole Skullerud er inne i en tung rekke. Godsets forrige trepoenger kom mot Odd (3-0) 15. april. Siden er det blitt 0-1 mot Haugesund (b), 0-1 mot Rosenborg (h), 2-2 mot Bodø/Glimt (b), 1-2 mot Sarpsborg (h) og 0-2 mot MFK (b). Godset ligger på 12.-plass med sine ni poeng, kun to poeng over Stabæk på kvalifiseringsplass.

– Vi sliter litt nå. Det er ikke noe særlig. Det er litt som i fjor, vi hadde en slik periode da også. Ambisjonen vår er å være et helt annet sted på tabellen enn det vi er nå, sier Bugge Pettersen til NTB.

Han unnskylder ikke lagets tabellposisjon.

– Vi er der fordi vi fortjener å være der. Så handler det om hvordan vi angriper denne situasjonen. Én ting er om vi hadde vært «ræva» hver eneste kamp, men nå går det på at vi varierer for mye i prestasjonene, sier veteranen.

Han håper naturlig nok at formen vil snu kjapt.

– Det handler om å grave fram noe vi ikke har klart så langt. Mot Molde var det bare ikke bra nok, sier Strømsgodset-profilen.

(©NTB)

Populært