Bendtner til røntgen etter smell mot LSK

Rosenborgs Nicklas Bendtner fikk en smell i kneet i 3-0-kampen mot Lillestrøm. Dansken sendes til røntgen, men frykter ikke for VM-deltakelsen, skriver Adressa.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bendtner, som scoret ett av målene da RBK slo LSK 3-0 på Lerkendal 16. mai, er tatt ut i Åge Hareides danske bruttotropp til VM i Russland. Hareide likte neppe å se at spissen fikk en smell i kneet i duell med Lillestrøms Marius Amundsen onsdag.

– Kneet ble stivt til slutt, og jeg tenkte at om vi fikk 2-0 så ville jeg gå av. Med tanke på det som skjer fremover, med VM og de tingene der, er det ingen vits i å ta noen sjanser. Det er en liten hevelse, og jeg skal ta en røntgen av det på fredag. Men jeg tror det er OK, sier Bendtner til Adresseavisen.

RBK og Bendtner ligger på annenplass i Eliteserien, fem poeng bak Brann.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden