Høiland scoret hattrick for Viking

Tommy Høiland scoret tre mål da Viking vant 5-2 over Sandnes Ulf i 1. divisjon onsdag. Det var Sandnes Ulfs første tap denne sesongen.

Viking tok ledelsen ved Fredrik Torsteinbø allerede etter fem minutters spill. Målet gjør at Viking-spilleren har tre fulltreffere denne sesongen. Åtte minutter senere scoret Viking ved Julian Ryerson. Etter 15 minutter fikk Viking straffespark, og Høiland scoret fra ellevemetersmerket. Ett kvarter før sidebytte la samme mann på til 4-0 for Viking. Etter halvspilt kamp sto det 4-0 til Viking.

Noen minutter ut i andreomgangen reduserte Erixon Danso til 1-4 for Sandnes Ulf, og samme mann reduserte etter 66 minutters spill. Høiland fikk sitt hattrick seks minutter senere.

Vikings Zlatko Tripic fikk gult kort. For Sandnes Ulf fikk Tapio Heikkilä og Axel Kryger gult kort.

Etter onsdagens seier har Viking 19 poeng på åtte kamper, mens Sandnes Ulf blir stående på 15 poeng.

Tom Harald Hagen dømte kampen på Viking stadion. 15.835 tilskuere fulgte oppgjøret.

Sandnes Ulf spiller neste kamp mot Tromsdalen 21. mai, og Viking møter Aalesund dagen etter. (©NTB)