Toppidrettssjef Øvrebø fortsetter til 2022

Toppidrettssjef Tore Øvrebø har forlenget arbeidsavtalen. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Toppidrettssjef Tore Øvrebø har forlenget arbeidsavtalen. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Toppidrettssjef Tore Øvrebø har forlenget sin avtale og blir i jobben til 2022.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Vi har valgt å forlenge Tore Øvrebøs ansettelse som toppidrettssjef i fire nye år. Olympiatoppen har under Øvrebøs ledelse levert i henhold til den toppidrettsstrategien som ble lagt i 2014, sier NIFs generalsekretær, Karen Kvalevåg i en pressemelding.

Øvrebø startet i jobben i 2014.

– Gjennom strukturen på Olympiatoppen og et nært samarbeid med særforbundene, har Øvrebø oppnådd de mål og resultater man har satt for toppidretten i perioden. Senest gjennom fantastiske resultater i De Olympiske og Paralympiske leker i Pyeongchang i vinter. Øvrebø er en lagspiller for organisasjonen og jobber bevisst etter de verdiene som norsk idrett står for, fortsetter Kvalevåg.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden