Latviske Skujins vant tredje etappe i Tour of California

Alexander Kristoff var som forventet beskjedent plassert på den tredje etappen av Tour of California tirsdag. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Toms Skujins fra Latvia var best på den tredje etappen av Tour of California tirsdag. Alexander Kristoff endte på 47.-plass som beste norske.

Den tredje etappen i verdenstourrittet var en kupert etappe fra King City til Laguna Seca med en del tøffe partier underveis.

Trek-rytteren Skujins var derimot ustoppelig vant med 3 sekunder foran amerikanske Sean Bennett, mens australske Caleb Ewan vant spurten i hovedfeltet foran VM-vinneren Peter Sagan. De kom 8 sekunder bak.

Kristoff hang ikke helt med mot slutten og endte på en 47.-plass 1.12 minutter bak vinneren i mål. Hans lagkamerat i UAE-laget, Sven Erik Bystrøm ble nummer 73, slått med 5.57.

I sammendraget er det fortsatt colombianeren Egan Arley Bernal som leder takket være mandagens seier. Han har 25 sekunder til gode på polske Rafal Majka.

Torsdag er det en tempoetappe på kjøreplanen, mens fredag er den en paddeflat etappe hvor spurterne ventes å gjøre opp om seieren. Rittet avsluttes lørdag.