18 skadd under Iniesta-intervju

Barcelona-stjernen Andrés Iniesta opplevde en skremmende episode tirsdag. Foto: AP Photo/Manu Fernandez / NTB scanpix
Barcelona-stjernen Andrés Iniesta opplevde en skremmende episode tirsdag. Foto: AP Photo/Manu Fernandez / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

18 personer kom til skade da en tribune kollapset under et TV-intervju med den spanske fotballstjernen Andrés Iniesta tirsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Barcelona-spilleren kom selv uskadd fra episoden som fant sted på det kommunale fotballanlegget i den spanske storbyen. Et produksjonsselskap skal ha bygget tribunen, slik at tilskuere kunne være til stede under intervjuet.

Ifølge lokale myndigheter i Barcelona ble 11 personer, inkludert to barn, sendt til sykehus for å få behandling for skrubbsår. De sju øvrige skadde fikk behandling på stedet.

– Etter den skremmende episoden vi opplevde denne morgenen, vil jeg gjerne sende en støttemelding til alle som var til stede. Jeg håper at de som ble skadd blir friske igjen så raskt som mulig, skrev Iniesta på Twitter etter episoden.

Den spanske fotballveteranen er et yndet intervjuobjekt om dagen som følge av beslutningen om å forlate Barcelona etter inneværende sesong.

I et radiointervju mandag offentliggjorde midtbaneeleganten også at han gir seg på landslaget etter sommerens VM-sluttspill i Russland.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden