Casper Ruud utslått i Heilbronn

Casper Ruud måtte se seg slått i 1. runde i Challenger-turneringen i Heilbronn tirsdag. Foto: Lars Eide / NTB scanpix
Casper Ruud måtte se seg slått i 1. runde i Challenger-turneringen i Heilbronn tirsdag. Foto: Lars Eide / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Casper Ruud sto for en sterk opphenting, men måtte til slutt se seg slått av tyske Dustin Brown i 1. runde i Challenger-turneringen i tennis i Heilbronn.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den tyske 33-åringen, som opprinnelig er fra Jamaica, så ut til å være på vei mot en klar seier da han ledet 7-6 (7-4), 4-1. Så våknet Ruud, som vant fem strake game og utlignet til 1-1 i sett. Blant annet brøt han motstanderens serve blankt på 4-4 og servet deretter hjem settet blankt.

I avgjørende sett holdt begge spillerne serven sin innledningsvis, men Brown var nærmest brudd. Ruud avverget flere bruddballer før han utlignet til 3-3, men neste gang var det ingen bønn. Brown brøt til 5-3 og servet deretter hjem seieren.

Hjemmefavoritten tok seg dermed til åttedelsfinale i grusturneringen med 85.000 euro i premiepenger. I neste runde møter han landsmannen Mats Moraing.

Forrige uke slo Ruud seg til finale i Challenger-turneringen i Braga. I finalen måtte han se seg slått av den portugisiske hjemmefavoritten Pedro Sousa.

Med god innsats i turneringer de siste ukene har Ruud klatret til 154.-plass på ATP-rankingen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden