Vegas Golden Knights utlignet mot Winnipeg Jets

Vegas Golden Knights jubler etter at Jonathan Marchessault (81) har scoret to mål mot Winnipeg Jets mandag. Foto: Trevor Hagan/The Canadian Press via AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Vegas Golden Knights slo tilbake og vant den andre semifinalen i NHL-sluttspillet med 3-1 over Winnipeg Jets. Jonathan Marchessault sto bak to av målene.

Det var Tomas Tatar som gjorde at Vegas fikk en solid start på kampen da han satte 1-0 etter drøye 13 minutter. Tatar som kom fra Detroit Red Wing til klubben i februar har ikke spilt de siste tre kampene i sluttspillet.

– Laget spilte ikke bra nok i den første kampen og alle viste at de måtte slå bedre ifra seg i neste kamp, sa trener Knights-trener Gerard Gallant.

–Marchie (Jonathan Marchessault) spilte bra og scoret to mål, men jeg synes at hele laget var gode, sa treneren.

Marchessault scoret sitt første mål mot slutten av 1. periode da han økte Vegas ledelse til 2-0

Kyle Connor reduserte Winnipegs i tredje periode, men bare drøye minuttet senere satte Marchessault sitt annet mål for kvelden til 3-1.

–Jeg er helt klart fornøyd innsatsen vår i kveld. Vi viste hockeyverden at vi har rett til å være her, sa Marchessault som ble kåret til kampens beste spiller sammen med Vegas-målvakten Marc-André Fleury med 30 redninger. Kyle Connor var sitt lags bestemann.

Neste semifinalekamp i best av sju-serien spilles onsdag i Las Vegas.