Fulham ett steg nærmere Premier League

Stefan Johansen på pressetreff med Norges landslag. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix.
Stefan Johansen på pressetreff med Norges landslag. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix

Stefan Johansen og Fulham slo Derby 2-0, og dermed er de enda nærmere spill i Premier League neste sesong.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I det neste hinderet venter det opprykksfinale mot vinneren av oppgjøret mellom Aston Villa og Middlesbrough. Aston Villa vant den første kampen 1-0, og returkampen spilles på Villa Park i Birmingham tirsdag.

Stefan Johansen var involvert i den første scoringen mandag kveld. Finnmarkingen var nest sist på ballen da Ryan Sessegnon ordnet 1-0 to minutter ut i 2. omgang. 2-0-scoringen kom i det 66.- minutt. Denne gangen var Sessegnon servitør og Denis Odoi målscorer.

Stefan Johansen kunne ha gjort 3-0 med elleve minutter igjen å spille, men skuddet hans ble blokkert. Nordmannen pådro seg også et gult kort 17 minutter ut i 2. omgang. Johansen spilte hele kampen på Fulhams midtbane.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden