Kane med tidlig utfordring til Salah neste sesong

Tottenhams storscorer Harry Kane tapte duellen mot Liverpools Mohamed Salah om toppscorertittelen i Premier League, men har allerede utfordret sin konkurrent for neste sesong. Foto: Steven Paston / PA via AP / NTB scanpix
Tottenhams storscorer Harry Kane tapte duellen mot Liverpools Mohamed Salah om toppscorertittelen i Premier League, men har allerede utfordret sin konkurrent for neste sesong. Foto: Steven Paston / PA via AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Harry Kane var raskt ute med å utfordre Liverpools og Premier Leagues målkonge Mohamed Salah om toppscorertittelen neste sesong.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tottenham-spissen Harry Kane kaster hansken og utfordrer Premier Leagues toppscorer Mohamed Salah.

Liverpools egyptiske spiss stoppet på 32 mål på 38 kamper, mens Kane som har vært toppscorer i Premier League de to siste sesongene stoppet på 30.

Harry Kane scoret to mål i søndagens 4-5-tap for Leicester. Tottenham- og England-spissen har aldri scoret flere seriemål i en og samme sesong, men måtte se Salah to mål foran seg på den attraktive listen.

– Mo har gjort det bra denne sesongen og han fortjener det. Han fortjener toppscorertittelen. Jeg ser fram til å kunne konkurrere om tittelen også neste år, sa Kane.

Kane har fått kraftig medfart på sosiale medier etter at han ble kreditert for et mål mot Stoke som Christian Eriksen scoret.

– For meg handler det om å gjenta det år etter år. Dette er min fjerde sesong og det er første gang jeg scoret 30 mål. Nå handler det om å score 30 de to eller tre neste sesongene, sa Kane.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden