Rødt kort og smell for Arsenal

Kelechi Iheanacho bidro sterkt til å senke Arsenal onsdag. Foto: David Davies/PA via AP / NTB scanpix
Kelechi Iheanacho bidro sterkt til å senke Arsenal onsdag. Foto: David Davies/PA via AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Arsenal fikk midtstopper Konstantinos Mavropanos utvist tidlig og røk 1-3 for Leicester i Arsène Wengers nest siste ligakamp som manager i klubben.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var vært høye topper og dype daler for Arsenal-fansen den siste tiden. Forrige ukes exit i europaligaen ble etterfulgt av 5-0-seier over Burnley i Premier League. Onsdag kom londonerne ned på jorda igjen.

Den utsatte ligakampen mot Leicester begynte marerittaktig for gjestene da midtstopper Mavropanos rotet bort ballen som bakerste mann og svarte med å dra ned hjemmelagets Kelechi Iheanacho. Dommer Graham Scott var rask med å trekke opp det røde kortet.

Minuttet i forkant av utvisningen hadde for øvrig samme Iheanacho sendt Leicester i føringen med en klinisk avslutning etter forarbeid av lagkamerat Fousseni Diabaté.

Leicester fortsatte å angripe et rystet og redusert Arsenal-forsvar, men kampens andre mål kom likevel i motsatt ende av banen. Pierre-Emerick Aubameyang har vært en sikker kilde til scoringer etter overgangen ti Arsenal fra Borussia Dortmund og utlignet etter 53 minutters spill.

Poeng ble det likevel ikke for gjestene. Jamie Vardy var sikker som banken da han fikk sjansen fra straffemerket et snaut kvarter før slutt. Henrikh Mkhitaryan hadde lagt Leicester-innbytter Demarai Gray i bakken, og dommer Scott mente forseelsen kvalifiserte til straffe.

På overtid satte Riyad Mahrez inn 3-1 for hjemmelaget på en kontring.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden