Mjøndalen kan ta rotta på Stabæk

<p>Mjøndalens trener Vegard Hansen intervjues av Eurosport etter lagets overraskende 2-0 seier borte mot Viking for en måned siden. Foto: Jan Kåre Ness (NTB scanpix)</p>
Mjøndalens trener Vegard Hansen intervjues av Eurosport etter lagets overraskende 2-0 seier borte mot Viking for en måned siden. Foto: Jan Kåre Ness (NTB scanpix)

Mjøndalen har fått dårlig betalt i OBOS-ligaen, men skal gi Stabæk kamp til døra i kveldens cupoppgjør i Mjøndalen.

Det er et strålende langoddsprogram vi har foran oss onsdag. Det spilles NM-fotball i Norge i midtuken og 14 av de 16 kampene i tredje runde skal avvikles onsdag. I tillegg er det finale i Coppa Italia mellom Juventus og Milan, både Barcelona og Real Madrid skal ut i seriekamper i La Liga og ikke minst er det fire kamper fra Premier League. I ishockey-VM står det fire kamper på menyen onsdag.

Mjøndalen - Stabæk H 2,55 (spillestopp kl 17.55)

Etter 1-4-0 på sine fem første seriekamper i OBOS-ligaen, måtte Mjøndalen tåle sesongens første tap søndag, da Adam Arnarson ga Aalesund 2-1 hjemme på Color Line Stadion søndag ettermiddag. Vegard hansens gutter står med tre poengdelinger hjemme på Isachsens stadion og spesielle 1-1 i målforskjell på de tre kampene.

Stabæk hadde ett poeng i lomma borte mot Kristiansund søndag, men pådro seg straffespark imot og måtte returnere fra Nordmøre uten poeng (0-1). Står med sin ene seier hjemme mot Lillestrøm forrige mandag og kun to poeng er tatt på fem bortekamper.

Mjøndalen har fått dårlig betalt i OBOS-ligaen foreløpig og er seige hjemme og dette blir alt annet enn enkelt for Stabæk. 2,55 på hjemmeseier er slett ikke verst odds og spilles.

Tekstforfatter: Kurt Leirvaag

Redaksjonen i ABC Nyheter har ikke vært involvert i produksjonen av dette innholdet. Se våre retningslinjer for annonsørinnhold.