Zverev vant i München

Alexander Zverev slo seg til seier i Tyskland søndag. Foto: Matthias Schrader, AP/NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Hjemmehåpet Alexander Zverev slo landsmannen Philipp Kohlschreiber i finalen av ATP-turneringen i tennis i München. Han forsvarte dermed tittelen.

Regjerende mester Zverev (21) vant oppgjøret 6-3, 6-3 mot veteranen Kohlschreiber (34) søndag.

– Kampen var jevnere enn resultatet skulle tilsi, sa verdenstreer Zverev i etterkant.

Kohlschreiber vant grusturneringen i 2007, 2012 og 2016. Zverev vant altså i fjor.

Casper Ruud røk ut i 2. runde av årets utgave. Spanske Roberto Bautista-Agut ble for sterk for den norske 19-åringen.

ATP-turneringen i Estoril i Portugal ble vunnet av hjemmehåpet João Sousa, som slo amerikaneren Frances Tiafoe 6-4, 6-4. Det er første gang en portugiser vinner turneringen.

– Dette er fantastisk. Jeg har ikke ord som kan beskrive det jeg føler nå, sa 29-åringen.

Taro Daniel fra Japan vant turneringen i Istanbul med 7-6 (7-4), 6-4 over tunisiske Malek Jaziri i finalen.

I helgens WTA-turneringer ble det seier til Petra Kvitova i Praha Open med 4-6, 6-2, 6-3, mens Elise Mertens vant turneringen i marokkanske Rabat med 6-2, 7-6 (7-4) over Ajla Tomljanovic i finalen. Begge kvinnefinalene ble spilt lørdag.