Brækhus storfavoritt også hos bookmakerne

Cecilia Brækhus og Kali Reis var i tilsynelatende godt humør under innveiingen i Los Angeles fredag. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
Cecilia Brækhus og Kali Reis var i tilsynelatende godt humør under innveiingen i Los Angeles fredag. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Spillselskapene holder ikke uventet Cecilia Brækhus som kjempefavoritt før boksekampen mot amerikanske Kali Reis søndag morgen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Man skal sette forholdsvis store summer for at det skal gi noen særlig avkastning på norsk seier i Los Angeles.

Oddsen på Cecilia Brækhus som kampvinner står hos de fleste bookmakerne til svært beskjedne 1,02 i odds. Setter du pengene på Reis kan du imidlertid få opp til 12,50 ganger pengene igjen om 32-åringen skulle sjokkere bokseverdenen.

Det er ventet at 36 år gamle Brækhus forsvarer sine tittelbelter i kampen mot Reis. Fredag var de to inne til innveiing, og Brækhus kom seg greit innenfor weltervektgrensen (66,7 kilo) da hun veide inn til 66,1 kilo.

Kali Reis, som i utgangspunktet bokser i mellomvekt, veide inn til 65,7.

Ubeseiret

Oddsen sier litt om favorittstempelet til «The First Lady». 36-åringen er fortsatt ubeseiret på sine 32 proffkamper, mens Reis på sin side har seks nederlag og 13 seirer.

Amerikaneren gikk kamp sist i november. Da slo hun Tiffany Woodard på poeng. Før det slo hun i tur og orden Sydney LeBlanc (poengseier) og Ashleigh Curry (poengseier).

I 2016 tapte hun på poeng i møtet med Christina Hammer.

Kan bli USA-stjerne

Bernie Bahrmasel i K2 Promotion har tidligere pratet varmt om Brækhus. Torsdag fortalte han til NTB at han ser for seg at bergenseren kan bli en stjerne også i USA.

– Jeg tenkte at jeg kunne gjøre henne til en stjerne om hun kom til USA. Hun har en markedsverdi, og om du er en merkevare eller en sponsor som ønsker å selge noe til folk, er hun perfekt. Hun er nydelig, sjarmerende og den beste kvinnelige bokseren i verden. Og hun er seg selv, noe som selger her.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden