Brækhus overrasket over tilstandene under innveiingen

Se innveiingen av Cecilia Brækhus og Kali Reis i videoen over. 

Cecilia Brækhus innrømmer at hun ble tatt litt på sengen av både presseoppbudet og tilskuerne som hadde møtt opp for å følge innveiingen i Los Angeles fredag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Innveiingen ble av det spektakulære slaget. Fremmøtte tilskuere sto i lange køer i forkant av seansen for å komme inn i lokalet, og internasjonal presse i hopetall hadde funnet sine plasser for å formidle at de ulike bokserne gikk opp på vekta i forkant av stevnet i StubHub Center.

Midt oppe i sirkuset var Cecilia Brækhus, som gikk på vekta som nest siste bokser før hovedattraksjonen Gennady Golovkin.

– Det var veldig moro. Jeg ble litt overrasket, det ble jeg. Det var mye folk der, sa Brækhus til NTB etter at innveiingen var gjennomført.

VIDEO: Også i 2017 ble Brækhus overrasket. Den gang av Mikaela Lauréns upassende oppførsel (saken fortsetter under videoen):

Les også: Tror Brækhus' totalpakke kan gjøre henne til en stor stjerne i USA

Få problemer

Hun hadde nettopp vært gjennom en hektisk dag med blant annet møtevirksomhet i tillegg til selve innveiingen. Etter at hun pratet med de norske journalistene, bar det hjem for å samle overskudd inn mot selve kampen mot Kali Reis. Begge de to kom seg greit innenfor weltervektgrensen.

I februar 2017 måtte Brækhus kaste alle klærne og veies inne på bakrommet for å komme under de 66,7 kiloene som kreves før hun skulle møte Klara Svensson i Oslo Spektrum.

Siden den gang har hun ikke hatt nevneverdige problemer med å komme under vektgrensen, og i forkant av kampen mot Mikaela Laurén i oktober i fjor gjorde en lengre diett at hun også slapp å ta av vekt i badstue.

Varmt klima

Fredag veide hun inn til 66,1 kilo. «The First Lady» har oppholdt seg i Los Angeles de siste ukene, og det varme været har vært med på å gjøre vektkuttingen uproblematisk.

– Det er litt enklere her siden det har vært så varmt. Det blir lettere i dette klimaet, så det har gått veldig fint egentlig.

Heller ikke Reis hadde problemer med å komme seg innenfor. 32-åringen bokser i utgangspunktet i mellomvekt, men hadde få problemer med å komme seg under weltervektgrensen. Hun veide inn til 65,7 kilo.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden