Kahn støtter Bayern-keeper etter tabbe

Bayern-keeper Sven Ulreich får støtte fra en legende innen faget. Foto: AP Photo/Matthias Schrader / NTB scanpix
Bayern-keeper Sven Ulreich får støtte fra en legende innen faget. Foto: AP Photo/Matthias Schrader / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Den tyske keeperlegenden Oliver Kahn kaller Bayern-keeper Sven Ulreichs stygge feil i mesterligasemifinalen mot Real Madrid «sånt som kan skje».

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bayern-målvakten bommet fullstendig da han skulle håndtere et tilbakespill tirsdag. Det ga Real Madrid-spissen Karim Benzema sjansen til å sette inn 2-1 i åpent mål.

Bayern røk til slutt ut med 4-3 sammenlagt over to kamper.

– Det er åpenbart at han hadde to tanker i hodet samtidig. Han ville ta opp ballen med hendene og samtidig sparke den unna, sier tidligere Bayern-keeper Oliver Kahn til spanske Sport.

– Og det er sånt som skjer. Det skjedde også meg mot Real Madrid, i forbindelse med et frispark fra Roberto Carlos. Det føles som om man ikke ønsker å våkne neste dag, tilføyer han.

Hovedpersonen er var naturlig langt nede.

– Ord kan ikke beskrive hvor skuffet jeg er over vi røk ut av mesterligaen. Vi ville til finalen, ga vårt beste, og så begikk jeg denne unødvendige feilen, skriver Ulreich på sin Instagram-konto.

– Jeg kan ikke forklare det. Jeg er lei meg både på lagets og fansen vegne, tilføyer han.

Bayern-trener Jupp Heynckes sa etter tirsdagens kamp at Ulreich gjorde en stor feil, men at han alt i alt var fornøyd med sisteskansens innsats.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden