Uthvilte Real Madrid-spillere favoritter til finalespill

Zinédine Zidane og hans Real Madrid-mannskap er favoritter i mesterligaens semifinale mot Bayern München. Foto: Matthias Balk/dpa via AP / NTB scanpix.
Zinédine Zidane og hans Real Madrid-mannskap er favoritter i mesterligaens semifinale mot Bayern München. Foto: Matthias Balk/dpa via AP / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix

Zinédine Zidane sparte nærmest hele laget i helgens seriekamp for å stille best mulig forberedt til returoppgjøret i mesterligasemifinalen mot Bayern München.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det, kombinert med at det spanske laget vant bortekampen 2-1, gjør at laget i tirsdagens kamp er favoritter til å avansere til finalen i Kiev 26. mai.

Real-trener Zinédine Zidane tar imidlertid ikke lett på oppgaven når Bayern-laget kommer til Santiago Bernabéu.

Han er ventet å plassere Lucas Vázquez som høyreback ettersom Dani Carvajal er ute med en skade på baksiden av låret.

Lenger fram på banen kan Isco komme til å bli klar etter en skulderskade, men stjerneskuddet Marco Asensio er ventet å utgjøre midtbanen sammen med Casemiro, Luka Modric og Toni Kross om Isco ikke rekker kampen.

Benzema på topp

Det gjør i så fall at Karim Benzema, fremfor Gareth Bale, er favoritt til å utgjøre spissduoen sammen med Cristiano Ronaldo.

Både Benzema og Bale startet seriekampen mot Leganés lørdag, men sparte hele 10 førstelagsspillere i seriekampen som endte med 2-1-seier.

– Vi må spille en massiv kamp mot Bayern. Vi må være bedre enn det vi noen gang har vært denne sesongen. Vi er forberedt og mer bestemte enn noen gang. Vi er klare til å gi alt for å komme til finalen, sa Zidane.

Bayern München må klare seg uten to nøkkelspillere. Både Jerome Boateng og Arjen Robben er ute med skader, men det tyske laget får til gjengjeld tilbake både Javi Martínez og David Alaba.

– Humøret i gruppa er veldig, veldig godt. Du kan se på trening hvor konsentrerte vi er, og i garderoben kan man se hvor mye vi vil dette, sa Alaba.

Rekordjagende Liverpool

Favoritter er også Liverpool, som vant hele 5-2 hjemme mot Roma i første kamp. Laget sliter med skader på flere sentrale spillere, men spilte blendende god fotball i store deler av kampen mot Roma på Anfield.

Laget har scoret 44 mål i mesterligaen denne sesongen, og mangler kun ett mål for å tangere målrekorden i én og samme mesterligasesong. Den ble satt av Barcelona i 1999/2000-sesongen.

Roberto Firmino, som nylig skrev under på en ny langtidskontrakt med Merseyside-klubben, vet at ingenting er avgjort før etter kampen i Roma onsdag.

– Ingenting er vunnet ennå. Vi må være veldig smarte og gi alt på banen. I bunn og grunn må vi gjøre det vi har gjort så langt, og det er å spille veldig god fotball.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden