Karlsson-show da Vegas Golden Knights festet grepet mot San Jose Sharks

William Karlsson avgjorde i forlengning mot San Jose Sharks. Foto: Jeff Chiu / AP / NTB scanpix
William Karlsson avgjorde i forlengning mot San Jose Sharks. Foto: Jeff Chiu / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Svenske William Karlsson ble matchvinner da Vegas Golden Knights sikret 4-3-seier etter sudden death mot San Jose Sharks i kamp tre i NHL-kvartfinalen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dermed leder Golden Knights 2-1 i kamper. Det sto 3-3 etter ordinær tid. I forlengningen vartet begge lagene opp med store sjanser. Flere ganger smalt pucken i ramma, men Marc-André Fleury (Vegas) og Martin Jones (San Jose) nektet å slippe inn puckene.

Først da Karlsson tok fart fra egen sone, kom seg i skuddposisjon og løftet pucken opp mot krysset ble Jones overlistet. Scoringen sikret 4-3-seier og 2-1-ledelse i kvartfinaleserien. Første lag til fire seirer avanserer til neste runde.

– En deilig seier, spesielt etter at de slo tilbake og utlignet. Vi viste styrke ved bare å kjøre på, og til slutt kom muligheten til å avgjøre. Vi viste en strålende mentalitet. Vi ga oss ikke da de utlignet. Det er en styrke, og vi sørget i stedet for at en av oss kunne bli overtidshelt, sier Karlsson til Aftonbladet.

I en annen kvartfinaleduell utlignet Tam Bay Lighting til 1-1 i kamper mot Boston Bruins etter 4-2-seier natt til mandag.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden